Bu sizin için ne anlama geliyor? Daha az donanım, daha fazla esneklik ve daha fazla performans. FR22, akıllı, kullanımı kolay bir RFID platformunun bir sonraki evrimidir.
RFID kurulumunuz basitleştirildi
FR22’nin uç birimi hesaplama özellikleri, RFID kurulumunuzu kolaylaştırır ve yazılım uygulamalarının doğrudan okuyucuda çalışmasına olanak tanır. Bu, kurulum maliyetinizi, güvenilirliğinizi ve gerekli donanım miktarını azaltır.
Artık sürekli bir bulut bağlantısına veya pahalı bir yerel sunucu bilgisayarına ihtiyacınız olmayacak. Ayrıca, daha az kabloyla uğraşmanız gerekecek – FR22, Ethernet kablosu ile güç alabilir ve ayrı bir güç kaynağına gerek duymaz.
Eşsiz bağlantı seçenekleri
Taviz vermeyin – ihtiyacınız olan RFID sistemini kurun. FR22’nin geniş bağlantı seçenekleri, size eşi benzeri görülmemiş bir tasarım özgürlüğü sunar.
Örneğin, FR22’yi bir elde taşınabilir okuyucuya, akıllı bir cihaza veya çeşitli sensörlere Bluetooth ile bağlayabilirsiniz. Entegre HDMI desteği ile doğrudan bir dokunmatik ekrana bağlayabilirsiniz. FR22’yi, özelleştirilmiş yazılım kullanarak etiket yazıcılarına doğrudan bağlayabilirsiniz.
Yeni bir ölçeklenebilirlik düzeyi
FR22, her segment için ölçeklenebilir kullanım senaryoları sunar. Tak ve çalıştır aksesuarlarımız, RFID sisteminizi yeniden yapılandırmadan tasarımınızı değiştirmenize olanak tanır.
FR22 ve aksesuarlarıyla etkili kombinasyonlar oluşturabilirsiniz:
Özellik
Açıklama
Protokol
UHF RFID (RAIN RFID)
Çalışma Frekansı
860 - 960 MHz (global UHF bandı)
Maksimum Okuma Mesafesi
10 metreye kadar (bağlantılı antene ve çevresel koşullara bağlı olarak)
Haberleşme
Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth, HDMI (gelişmiş bağlantı seçenekleri)
GPIO
2 giriş/çıkış (Genel amaçlı giriş/çıkış portları ile ek donanım entegrasyonu)
Port
4 adet anten portu, USB portları, Ethernet bağlantı noktası
Boyutlar
250 mm x 145 mm x 40 mm (Y x G x D)
Ağırlık
600 gram (yaklaşık)
Çalışma Sıcaklığı
-20°C ile +50°C arasında (zorlu çevre koşullarında güvenli kullanım)
VIDEO
Blog Yazısı
RFID Okuyucular, RFID etiketleri ile haberleşebilmek için radyo dalgaları ileten donanımlardır. Bu okuyucular ana hatlarıyla ikiye ayrılırlar.
Sabit RFID Okuyucular
Sabit okuyucular bir yerde montajı yapılı ve kalır. Duvar, masa, portal, panel gibi konumlara monte edilir. Kendi içlerinde tek port, iki port, dört port, altı port ve sekiz port olmak üzere çeşitlere ayrılır. UHF antenlerin bu portlara montajı ile geniş bir okuma alanı elde edilebilir. UHF antenler ile birliştirilmiş olan sabit okuyuculara ise entegre okuyucu denmektedir. Çoğunlukla tek portlu oldukları için tek anten ile entegrasyonu yapılmıştır. Alandan büyük tasarruf sağlayan entegre okuyucular, yoğunluğun çok olmadığı iç mekanlarda daha sık kullanılır. Ayrıca otopark sistemleri için dizayn edilmiş modelleri mevcuttur.
Mobil RFID Okuyucular
Radyo frekans dalgalarını kullanarak ürünü tanımlamak için okuyucu ve etiket arasında haberleşmeyi sağlayan cihazlardır. RFID okuyucuları arasında ileri teknolojik donanıma sahip olan mobil okuyucuların kullanımları son derece kolay ve hızlıdır. Birçok farklı sektörde iç mekanlar ve dış mekanlarda kullanımı yaygındır. Cep telefonları gibi cihazlarla iletişim kurulması için Bluetooth ya da doğrudan bağlanma özelliği olmalıdır. Sabit okuyucunun kullanışlı olmadığı alanlarda kullanılması için tasarlanmıştır.
RFID Okuyucu Türleri
Sabit ve mobil olarak ayırmanın dışıda bağlantı, özellikler, güçleri, anten portları vb. gibi yollarda vardır.
Frekans Aralığı – 902 – 928 MHz ABD, 865 – 868 MHz AB, vb.
Mobilite – Sabit Okuyucular, Entegre Okuyucular; Mobil Okuyucular
Bağlantı Seçenekleri – Wi-Fi, Bluetooth , LAN, Seri, USB , Yardımcı Bağlantı Noktası
Mevcut Yardımcı Programlar – HDMI, GPS, USB, Kamera, GPS, GPIO, 1D / 2D Barkod, Hücresel Özellikler
İşleme Yetenekleri – OnBoard İşleme, OnBoard İşleme Yok
Güç Seçenekleri – Güç Adaptörü, PoE , Akü, Araç İçi, USB